top of page
​Bioscopen, Bedrijven, Films Makers:
Digital Cinema biedt nieuwe mogelijkheden

Nederland, Vlaams België

Welcom

Wees op de
Grootste Schermen!
​Bioscopen

Gemakkelijk aanpassen van uw theaters. Gebruik uw schermen op een nieuwe manier en vorm je sessies met ons.

 

Aangepaste Jingles en skins zijn essentieel om een ​​duidelijke en unieke identiteit aan uw theater. Vraag het ons voor hen.

 

Onmiddellijk uw doelgroep te informeren en reclame voor uw previews en speciale evenementen met 2D of 3D DCP's, op aanvraag.

 

Laat uw partners om uw schermen te gebruiken en projecteren hun foto's en video's, met inhoud die als DCP.

 

Laat uw lokale partners te doen herleven de reclame gordijnen traditie of uw eigen advertentieruimte beheren op schermen.

 

Films Makers

U kunt nu presenteer uw films op de grootste schermen, volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

 

DCP: Universal Format for Digital Movies

 

"DCP" (Digital Cinema Package) is de enige wereldwijde formaat voor digitale films. De gloednieuwe technische voorraden in bioscopen zijn klaar: geen verbinding, geen verdere interventie. Alles is mogelijk, heel eenvoudig, zelfs 3D!

 

Eenvoudig beheer & Usability

 

Afhankelijk van de duur ervan, kan de DCP op een enkele USB-stick of een kleine USB-harde schijf, snel worden ingenomen op alle bioscopen servers, voor een eenvoudig technisch beheer.

 

Bedrijven

Organiseer evenementen gesponsord door bedrijven in de bioscopen is veel gemakkelijker geworden dan ooit.

 

Advertising & Promotion

 

Je bent lokaal gevestigde en u wilt een advertentie film voor je stad bioscoop te creëren. Praat met hen over uw project en vraag ons over te dragen of maak uw reclame video op DCP

 

Bioscopen Rentals

 

Uw bedrijf sponsort een besloten vergadering in een bioscoop en u wilt een logo of een corporate film te projecteren. Wij kunnen de DCP die perfect past in de bioscoop afspeellijst.

 

 

Zet uw video's in DCP voor onmiddellijk gebruik in de bioscoop

Sinds zijn oorsprong had filmprojectie proces zeker verbeterd, maar de film bleef in het hart van het systeem. Het geluid waren gedeporteerd om enkele digitale audio systemen zoals DTS (tm) maar het beeld behield haar essentiële analoge aard.

 

In Noord Amerika en Europa, is het proces nu overal afgerond. Bioscopen nu splinternieuwe apparatuur (projectoren, servers, TMS, 3D en geluid accessoires) tot 100% digitale projectie te bieden.

 

Deze evolutie is een revolutie die laat bioscopen, filmmakers en evenementen organisatoren vrij om bioscopen schermen veel gemakkelijker en effectiever gebruik dan ooit

Cinecreation, geboren uit deze mutatie, wil zich richten op de flexibiliteit van het nieuwe systeem en de nieuwe mogelijkheden (ondenkbaar in de dagen van 35mm), die nu beschikbaar zijn voor bioscopen zijn eigenaren, exploitanten, videomakers en filmmakers.

 

Controling uw schermen, het verbeteren van de wachttijd van uw doelgroep en het beheer van een lokale advertentie-service is nu binnen handbereik.

 

Digitale bioscopen zijn nu veel meer dan bioscopen. Voor speciale evenementen, zelfs als projectoren verschillende videobronnen kunnen accepteren, iedereen weet dat projectie is eenvoudiger en betrouwbaarder wanneer projectoren worden gecombineerd met "servers".

Als u nodig hebt om uw video snel zien in een digitale cinema, is omzetting in DCP (Digital Cinema Package) sterk aanbevolen om de best mogelijke technische voorwaarden van levering en het beheer te krijgen.

Sinds 2011, heeft Cinecreation uitgegroeid tot de partner van digitale bioscopen, jonge filmmakers en videografen, evenals bedrijven die willen speciale evenementen te organiseren in de bioscopen.

 

Wij zetten al uw afbeeldingen en video's in DCP, maar kunnen we ook bouwen op verzoek uw jingles, advertenties en speciale opleggers voor alle gelegenheden.

 

Geniet!

Thierry

JOURNET

13 rue de Munet
F-51490, Bétheniville

 

 

Telefoon : +33.602.226.843

Bel ons, stuur een e-mail of gebruik maken van ons contact formulier :

bottom of page