top of page
Biografer, Virksomheder, Filmproducenter:
Digital Cinema tilbyder nye muligheder

Velkommen

Vær på de største skærme!
Biografer

Tilpas dine teatre nemt. Brug dine skærmbilleder på en ny måde og form dine sessioner med os.
 
Tilpassede jingler og skind er afgørende for at give en klar og unik identitet til dit teater. Bare spørg os om dem.
 

Informer straks dit publikum og reklamer for dine forhåndsvisninger og særlige begivenheder med 2D eller 3D DCP'er, efter behov.
 
Tillad dine
partnere at bruge dine skærme og projektere deres billeder og videoer med indhold, der leveres som DCP.
 
Lad dine lokale partnere genoplive reklamegardinetraditionen eller administrere
dine egne reklamepladser på skærme.

Filmproducenter

Du kan nu præsentere dine film på de største skærme i henhold til de højeste kvalitetsstandarder.
 
DCP: Univeral Format til digitale film
 
"DCP" (Digital Cinema Package) er det eneste verdensomspændende format til digitale film. De helt nye tekniske forsyninger i biograferne er klar: ingen forbindelse, ingen yderligere indgriben. Alt er muligt, meget simpelt, selv 3D!
 

Nem ledelse og brugervenlighed
 
Afhængigt af dets varighed kan din DCP passe på en enkelt USB-nøgle eller en lille USB-harddisk, der hurtigt indtages på alle biografens servere, hvilket giver en nem teknisk styring.

Virksomheder

Arrangementer sponsoreret af virksomheder i biografer er blevet meget nemmere end nogensinde.
 
Reklame og markedsføring
 
Du er lokalt baseret, og du vil oprette en reklamefilm til din bybiograf. Tal med dem om dit projekt og bede os om at overføre eller oprette din reklame video på DCP
 

Biografer udlejning
 
Din virksomhed sponsorerer et privat møde i en biograf, og du vil projektere et logo eller en corporate film. Vi kan levere DCP'en, der passer perfekt ind i biografens spilleliste.

 

Konverter dine videoer til DCP til øjeblikkelig brug i biografer

Siden starten var filmprojektionsprocessen helt sikkert kommet frem, men filmen forblev i hjertet af systemet. Lyden var blevet deporteret til nogle digitale lydsystemer som DTS (tm), men billedet bibeholdt sin væsentlige analoge natur.
 
I Nordamerika og Europa er processen nu afsluttet overalt. Biografer har nu helt nyt udstyr (projektorer, servere, TMS, 3D og lyd tilbehør) til at give 100% digital projektion.
 
Denne udvikling er en revolution, der giver biografer, filmskabere og arrangementarrangører fri adgang til at bruge biografskærme meget lettere og mere effektivt end nogensinde

Cinecreation, der er født af denne mutation, har til hensigt at fokusere på fleksibiliteten i det nye system og nye muligheder (utænkeligt i 35-dages dage), som nu er tilgængelige for biografer, ejere, operatører, video skabere og filmskabere.
 
Kontrol af dine skærme, forøgelse af ventetiden for dit publikum og administration af en lokal reklametjeneste er nu lige ved hånden.
 
Digitale biografer er nu langt mere end biografer. Til særlige begivenheder kan alle vide, at projektionen er mere enkel og pålidelig, når projektorer kombineres med "servere", selvom projektorer kan acceptere forskellige videokilder.

Hvis du snart skal vise din video i en digital biograf, anbefales det kraftigt at konvertere i DCP (Digital Cinema Package) for at få de bedst mulige tekniske betingelser for levering og administration.

Siden 2011 er Cinecreation blevet partner for digitale biografer, unge filmskapere og videografer, samt virksomheder, der ønsker at arrangere særlige arrangementer i biografer.
 
Vi konverterer alle dine billeder og videoer til DCP, men vi kan også bygge på jingler, annoncer og specielle trailere til enhver tid.
 
God fornøjelse!

Thierry

JOURNET

13 rue de Munet
F-51490, Bétheniville

 

 

Telefon: +33.602.226.843

Ring til os, send en mail eller brug vores kontaktformular

bottom of page