top of page
Biografer, företag, filmskapare:
Digital Cinema erbjuder nya möjligheter

Välkommen

Var på
Största skärmar!
Biografer

Anpassa dina teatrar enkelt. Använd dina skärmar på ett nytt sätt och forma dina sessioner med oss.

 

Anpassade Jingles och skinn är avgörande för att ge en tydlig och unik identitet till din teater. Fråga bara för dem.

 

Informera omedelbart din publik och annonsera dina förhandsgranskningar och speciella händelser med 2D eller 3D DCP, på begäran.

Låt dina partners använda dina skärmar och projekta sina bilder och videoklipp med innehåll som tillhandahålls som DCP.

Låt dina lokala partners återuppliva

reklamgardinerna eller hantera egna reklamutrymmen på skärmarna.

filmskapare

Nu kan du presentera dina filmer på de största skärmarna, enligt högsta kvalitetsstandard.


DCP: Universalformat för digitala filmer

 

"DCP" (Digital Cinema Package) är det enda globala formatet för digitala filmer. Den helt nya tekniska leveransen i biografer är redo: ingen anslutning, inget ytterligare ingrepp. Allt är möjligt, helt enkelt, även 3D!

Enkel hantering och användbarhet

 

Beroende på dess varaktighet kan din DCP passa på en enda USB-nyckel eller en liten USB-hårddisk, som snabbt tas in på alla biografer, för en enkel teknisk hantering.

företag

Organisera händelser sponsrade av företag i biografer har blivit mycket enklare än någonsin.

 

Reklam och marknadsföring

 

Du är lokalbaserad och du vill skapa en reklamfilm för din biograf. Prata med dem om ditt projekt och be oss att överföra eller skapa din annonsvideo på DCP

 

Biografer uthyrning

 

Ditt företag sponsrar ett privat möte i en biograf och du vill projekta en logotyp eller en företagsfilm. Vi kan erbjuda DCP som passar perfekt in i spellistan.

 

Konvertera dina videoklipp till DCP för omedelbar användning i biografer

Sedan dess ursprung hade filmprojektionen säkert gått fram, men filmen var fortfarande i hjärtat av systemet. Ljudet hade deporterats till vissa digitala ljudsystem som DTS (tm) men bilden behöll sin väsentliga analoga natur.

I Nordamerika och Europa är processen nu färdig överallt. Biografer har nu helt ny utrustning (projektorer, servrar, TMS, 3D och ljudtillbehör) för att ge 100% digital projektion.

Denna utveckling är en revolution som låter biografer, filmskapare och evenemangsarrangörer vara fria att använda biografer skärmar mycket enklare och mer effektivt än någonsin

Cinecreation, född av denna mutation, avser att fokusera på det nya systemets flexibilitet och nya möjligheter (otänkbart i 35mm-dagarna), som nu är tillgängliga för biografer, ägare, operatörer, videoskaper och filmskapare.

Kontrollerar dina skärmar, förbättrar väntetiden för din publik och hanterar en lokal annonseringstjänst är nu till hands.

Digitala biografer är nu mycket mer än biografer. För speciella händelser, även om projektorer kan acceptera olika videokällor, vet alla att projektionen är enklare och pålitlig när projektorer kombineras med "servrar".

Om du behöver visa din video på en digital bio snart rekommenderas konvertering i DCP (Digital Cinema Package) för att få bästa möjliga tekniska villkor för leverans och hantering.

Sedan 2011 har Cinecreation blivit partner för digitala biografer, unga filmskapare och videografer, samt företag som vill organisera speciella evenemang i biografer.

Vi konverterar alla dina bilder och videoklipp till DCP, men vi kan även bygga på begäran dina jingles, annonser och specialtrailer för alla tillfällen.

Njut av!

Thierry

JOURNET

13 rue de Munet
F-51490, Bétheniville

 

 

Telefon : +33.602.226.843

Ring oss, skicka ett mail eller använd vårt kontaktformulär:

bottom of page